Bestellen en bezorgen

Plaats jouw bestelling eenvoudig in onze webwinkel:

  1. Plaats de gewenste producten in je winkelwagentje en ga naar afrekenen.
  2. Controleer en regel je bestelling. Denk aan het bezorgadres en het accepteren van de voorwaarden.
  3. Rond af door te betalen. Dat kan met iDEAL.

Bestellingen die voor dinsdag 8.00 uur worden gedaan, worden standaard op donderdag met een koel/vrieswagen bezorgd door onze logistieke partner Vers & Fijn. Van hen ontvang je op de dag van bezorging een mail waarin het tijdstip staat vermeld hoe laat de bezorger bij je thuiskomt. Vers & Fijn levert door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bezorgen op de eilanden, in België en Duitsland kun je contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Optioneel: neem contact met ons op wanneer donderdag geen geschikte dag voor jou is. In overleg kunnen we het pakket ook op een ander moment laten bezorgen. Ophalen bij ons op de boerderij is ook mogelijk.

Verzendkosten
Versproducten gekoeld of bevroren versturen brengt uitdagingen met zich mee. De kosten hiervoor zijn dan hoger dan bij een ‘standaard’ pakket. Deze kosten hebben we niet doorberekend in onze producten; we houden namelijk van transparant werken. Hierdoor zijn de verzendkosten wellicht wat hoger dan dat je gewend bent. Zie hieronder de bijdrage die wij vragen om jouw bestelling gekoeld of bevroren te leveren:

  • € 15,00 voor een bestelling onder € 70;
  • € 10,00 voor een bestelling tussen € 70 en € 100;
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 100.