Twentse table d’hôte

Naast de natuurinclusieve veehouderij bevindt zich op het boerenerf van Bossem een ambachtelijke keuken op hoog niveau, waar chefkok Leen de scepter zwaait. Onder zijn auspiciën wordt het rundvlees van koeboer Dennis geslacht, gerijpt en verder verwerkt van kop tot staart. Dat kun je dus ter plekke op de boerderij komen proeven!

Op zaterdagavond kunnen jullie aanschuiven aan onze Twentse table d’hôte: aan tafel nemen boer en chef jullie mee op culinaire ‘rondreis’ door Twente met rundvlees van de eigen boerderij en andere fijne kwaliteitsproducten uit de buurt. Voor dit bijzondere viergangendiner laat Leen zich uiteraard inspireren door het seizoen. Vegetarisch verrassen kan hij ook heel goed.

Eenvoudiger qua opzet maar zeker ook culinaire verwennerij is Bossems Tafel op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en op vooraankondiging.

Natuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom om aan te schuiven. In overleg maken we met plezier een aangepast menu voor hen van verse ingrediënten.

Eten jullie mee?

Huisgemaakt is de standaard. Daarnaast werkt onze keuken volgens het ‘no waste’ principe. Als jullie willen mee-eten horen we dat daarom graag uiterlijk om 14.00 uur op de betreffende dag. Vertel ons dan meteen of we rekening kunnen houden met (di)eetwensen. Reserveren kun je hier doen.